top of page

Bob Proctor & Momentum Energize

52590345_2342394745989640_31322715453390

Adam och Benjamin Arvidsson är två bröder som har sin största passion i att hjälpa och inspirera andra människor. De är baserade i Örebro men är numera internationella föreläsare och har arbetat som mindset- och resultatexperter med klienter över hela Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Kroatien och USA.

De arbetar med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sin fulla potential och att bli bäst på det de gör. Adam är en certifierad Proctor Gallagher Institute coach och konsult, kvalificerad medlem i Bob Proctors inre cirkel och tillsammans med Benjamin är de en av de främsta aktörerna i hela världen på att hjälpa privatpersoner och företag till bättre resultat. De har tillsammans över 13 års erfarenhet av coachning, handledning, och föreläsning. 

Bob Proctor är en av världens främsta lärare och ledare inom personlig utveckling, ledarskap och ekonomisk tillväxt, även känd från boken/filmen ”The Secret”. Han har studerat, tillämpat och undervisat principerna om framgång och utveckling i mer än 60 år.

 

"Vi är otroligt stolta och tacksamma för vårt samarbete med Bob Proctor och Proctor Gallagher Institute som har de allra bästa programmen för personlig utveckling och ledarskap inom vår bransch.

Vår information är testad och bevisad om och om igen - vi vet att den fungerar."


Kontakta oss i formuläret nedan, via mail eller ring oss för att få en GRATIS Konsultation och mer information om hur vi kan hjälpa er!

Ett meddelande från Bob Proctor

Ett meddelande från Bob Proctor

Spela video