Bob Proctor & Momentum Energize

Adam och Benjamin är två bröder som har sin största passion i att hjälpa och inspirera andra människor. De är baserade i Örebro men har klienter över hela Sverige, Danmark, England och USA. De jobbar med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sin fulla potential och att bli bäst på det de gör. Adam Arvidsson är en av drygt 400 certifierade Proctor Gallagher Institute coacher och konsulter över hela världen och har över 10 års erfarenhet av coaching, handledning, och föreläsning. Benjamin Arvidsson är en erfaren försäljningskonsult med kompetens inom idrottspsykologi och ledarskap.

Bob Proctor är en av världens främsta lärare och ledare inom personlig utveckling och ekonomisk tillväxt, även känd från boken/filmen ”The Secret”. Han har studerat, tillämpat och undervisat principerna om framgång och utveckling i mer än 58 år. Proctor Gallagher Institute har de allra bästa programmen för personlig utveckling inom vår bransch.

Vår information är testad och bevisad om och om igen - vi vet att den fungerar.


Kontakta oss i formuläret nedan, via mail eller ring oss för att få en GRATIS Konsultation och mer information om hur vi kan hjälpa er!

Boka en GRATIS konsultation

©2019 Momentum Energize AB