top of page

Företagsutveckling

Diskutera Numbers

Vi tror att de flesta redan vet hur viktigt det är att arbeta med en kontinuerlig utveckling för att skapa en stark företagskultur, men för att illustrera detta tydligare följer här resultatet av en undersökning om företagskultur och prestation gjord av Harvard Business School professorerna Dr. John P.  Kotter och Dr. James L. Heskett under 11 år

med 207 företag i 22 olika branscher.

 

 

 

 

 

Adam är en certifierad Proctor Gallagher Institute coach och konsult, kvalificerad medlem i Bob Proctors inre cirkel och tillsammans med sin bror och kollega, Benjamin, är de en av de främsta aktörerna i hela världen på att hjälpa privat-personer och företag till bättre resultat. De kommer att spela en viktig roll i att styra ditt företag genom en kraftfull inlärande upplevelse som förbättrar alla aspekter av ditt företag och i slutändan även ditt slutresultat. Detta är professionell utveckling och ledarskapsutbildning du aldrig tidigare upplevt.

Tiderna förändras snabbt och företagen kräver stora resultat. Det finns ingen bättre tid att maximera affärs- och/eller den individuella prestationen för att förbättra effektiviteten och intäkterna i verksamheten, oavsett hur stor eller liten den är. Momentum Energize hjälper er bli mer produktiva och effektiva genom professionella konsulter och coacher som är fullt engagerade, älskar det de gör och kan accelerera ert företag från där ni är till dit ni vill vara.

OM DU VILL ATT DITT FÖRETAG ELLER DIN AVDELNING SKA NÅ BÄTTRE RESULTAT,

men du är inte säker på hur ...

 

OM DU REDAN VET HUR MAN ÖKAR ER FÖRSÄLJNING OCH HUR NI SKA NÅ BÄTTRE RESULTAT,

men ditt team sitter fast ...

 

OM DIN ORGANISATION HAR ETT SPECIFIKT MÅL,
som de inte har kunnat uppnå ...

ELLER,

något annat område ni önskar utveckla ...

Kontakta oss i formuläret här nedan, via mail eller ring oss för att få en kostnadsfri konsultation och mer information om hur vi kan hjälpa er eller klicka här för att läsa mera om våra föreläsningar, kick-offs och workshops.

Företagskultur.png

Dina uppgifter skickades!

Boka en kostnadsfri konsultation

bottom of page