top of page

Föreläsningar, Kick-offs och Workshops

_MGL1535-2web.jpg

Vi tror att de flesta redan vet hur viktigt det är att arbeta med en kontinuerlig utveckling för att skapa en stark företagskultur, men för att illustrera detta tydligare följer här resultatet av en undersökning om företagskultur och prestation gjord av Harvard Business School professorerna Dr. John P.  Kotter och Dr. James L. Heskett under 11 år med 207 företag i 22 olika branscher.

 

 

Nedan följer ett utdrag av de kickoffs och föreläsningar vi erbjuder för att stärka er företagskultur:

1. Föreläsning och workshop/teambuilding: Personlighetsfärger (DISC), Konflikthantering, kommunikation, samarbete, perspektiv, förståelse och acceptans.

Få en större självinsikt och lättare att förstå dina kollegor, prospekt och kunder.
En rolig och lärorik föreläsning och workshop.

 

2. Föreläsning: Paradigm och glappet mellan veta / göra.

Hur man skapar effektivitet och produktivitet som ger bättre resultat samt förklarar hur sinnet fungerar, vad som håller oss tillbaka och hur vi övervinner dessa begränsningar.

 

3. Föreläsning: Målsättning, bearbeta, möta och besegra rädslor.

Hur man får alla i företaget att dra åt samma håll. Hur man sätter och uppnår värdiga mål för företaget och de anställda. En djupare förståelse för rädslor och hur man går utanför sin komfortzon och agerar mot sina mål trots sina rädslor.

 

4. Föreläsning: Ledarskap, beslut, personlig utveckling, självbild /självförtroende/självkänsla.

Hjälper individer och team att bättre förstå sina roller och skapa ett effektivare och mer hållbart ledarskap i en positiv miljö där individer känner sig uppskattade. Hur man fokuserar mindre på sina tidigare resultat, på vad andra gör och mer på vad man själv kan uppnå samt hur man tar starka beslut som leder till nya aktiviteter och resultat.

 

5. Föreläsning: Stresshantering och attityd.

Förståelse, bearbetning och förebyggande verktyg kring stress samt hur man skapar ett mindset och en attityd likt framgångsrika individer och team. Hur man skapar en positiv attityd, oavsett situation.

 

Det går att kombinera olika föreläsningar och workshops och vi skräddarsyr gärna en lösning för ert företag. Vi kan även erbjuda ledarskapsprogram, privat coachning, gruppcoachning och andra utbildningar. Se våra övriga tjänster här.


Alla olika föreläsningar, workshops, coachningar, gruppcoachningar och utbildningar går även att få på engelska.

Kontakta oss i formuläret här nedan, via mail eller ring oss för att få en kostnadsfri konsultation och mer information om hur vi kan hjälpa er!

Företagskultur.png

Dina uppgifter skickades!

Boka en kostnadsfri konsultation

bottom of page