1.jpg

Hur du skapar framgång är ingen hemlighet, det är ett system.

Delta vårt kostnadsfria 4-dagars minikurs den 21-24 November kl 18:00

Sagt om våra föreläsningar:
”Jag gillar verkligen ert tänk och en sak som slog mig under föreläsningen var erat sätt att lägga upp den, hur ni "säljer in" det ni är bra på. Många glider idag runt och föreläser om inspiration. Flera av dem jag varit på ger en känsla av motivation när man går därifrån, men egentligen inga svar eller idéer på hur man går vidare därifrån. Lite klent kan jag tycka. Ursäkta uttrycket, men vilken idiot som helst (nästan iallafall) kan få människor att känna sig halvt misslyckade, fastnat i vardagen, vilja ha en förändring och således få dem att gå därifrån med känslan att "nu jäklar". Men väldigt få (iallafall som jag varit på) har gett ett alternativ på lösning i hur folk faktiskt ska gå vidare därifrån. Det gör ni! Ett helt annat ansvar för det ni faktiskt föreläser om. Det gillar jag skarpt! Ni pratar inte bara om att många borde göra en förändring, utan också om HUR. Tror stenhårt på er och ert koncept!” Daniel

Create The Lifestyle You Want | Bob Proctor
Spela video

Varför är framgångsrika människor framgångsrika?

Framgång och succé är ingen slump, det är ett system. Vi kommer på detta kostnadsfria webinar att dela med oss av framgångskoncept från vår mentor Bob Proctor som har hjälpt miljontals människor till fantastiska resultat och mer framgång.


Framgång handlar inte bara om karriär och pengar, den är subjektiv och kan även handla om exempelvis hälsa, välmående och/eller relationer. I vilket område av ditt liv vill du se mer framgång?

​      Vad du kommer att lära dig:

  • Den största anledningen till att du sitter fast

  • Hur du sätter och uppnår mål som är värdiga dig

  • Hur du kan lära dig att leva inifrån och ut

  • Hur du kan skapa det liv du vill leva

  • Varför inte tidigare utbildningar fungerat…

  • Hur vårt sinne fungerar…

  • Varför du upplever samma eller liknande resultat år in och år ut…

  • Hur du kan multiplicera din produktivitet och effektivitet…

  • Hur din självbild kontrollerar dig och de resultat du får…

  • Varför du vet att du borde göra saker men inte får de gjorda

_MGL1658-web.jpg

Om oss

Adam och Benjamin har sin största passion i att hjälpa och inspirera andra människor. De är baserade i Örebro men är numera en av Bob Proctors toppkonsulter, internationella föreläsare och har arbetat som mindset- och resultatexperter med klienter över hela Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien, Kroatien och USA.

De arbetar med att hjälpa privatpersoner och företag att nå sin fulla potential och att bli bäst på det de gör. Adam är en certifierad Proctor Gallagher Institute coach och konsult, kvalificerad medlem i Bob Proctors inre cirkel och tillsammans med Benjamin är de en av de främsta aktörerna i hela världen på att hjälpa privatpersoner och företag till bättre resultat. De har tillsammans över 13 års erfarenhet av coachning, handledning, och föreläsning.

Bob Proctor är en av världens främsta lärare och ledare inom personlig utveckling, ledarskap och ekonomisk tillväxt, även känd från boken/filmen ”The Secret”. Han har studerat, tillämpat och undervisat principerna om framgång och utveckling i mer än 60 år.

 

"Vi är otroligt stolta och tacksamma för vårt samarbete med Bob Proctor och Proctor Gallagher Institute som har de allra bästa programmen för personlig utveckling och ledarskap inom vår bransch.

Vår information är testad och bevisad om och om igen - vi vet att den fungerar."

 

Säkra din plats här

Delta vårt kostnadsfria 4-dagars minikurs den 21-24 November kl 18:00