Att skapa framgång är ingen hemlighet,
det är ett system.

Delta på vårt kostnadsfria webinar den 4 oktober kl 19:00

Inga kommande evenemang för tillfället

Varför är framgångsrika människor framgångsrika?

Framgång och succé är ingen slump, det är ett system. Vi kommer på detta kostnadsfria webinar att dela med oss av framgångskoncept från vår mentor Bob Proctor som har hjälpt miljontals människor till fantastiska resultat och mer framgång.


Framgång handlar inte bara om karriär och pengar, den är subjektiv och kan även handla om exempelvis hälsa, välmående och/eller relationer. I vilket område av ditt liv vill du se mer framgång?

Inga kommande evenemang för tillfället

Vad du kommer att lära dig:

 • Den största anledningen till att du sitter fast…

 • Hur du sätter och uppnår mål som är värdiga dig…

 • Hur du kan lära dig att leva inifrån och ut…

 • Hur du kan skapa det liv du vill leva…

 • Varför inte tidigare utbildningar fungerat…

 • Hur vårt sinne fungerar…

 • Varför du upplever samma eller liknande resultat år in och år ut…

 • Hur du kan multiplicera din produktivitet och effektivitet…

 • Hur din självbild kontrollerar dig och de resultat du får…

 • Varför du vet att du borde göra saker men inte får de gjorda…

 • Hur du kan använda de universella lagarna för att nå den framgång du söker…

Sagt om våra föreläsningar:
 ”Jag gillar verkligen ert tänk och en sak som slog mig under föreläsningen var erat sätt att lägga upp den, hur ni "säljer in" det ni är bra på.

Många glider idag runt och föreläser om inspiration. Flera av dem jag varit på ger en känsla av motivation när man går därifrån, men egentligen inga svar eller idéer på hur man går vidare därifrån.

Lite klent kan jag tycka. Ursäkta uttrycket, men vilken idiot som helst (nästan iallafall) kan få människor att känna sig halvt misslyckade, fastnat i vardagen, vilja ha en förändring och således få dem att gå därifrån med känslan att "nu jäklar". Men väldigt få (iallafall som jag varit på) har gett ett alternativ på lösning i hur folk faktiskt ska gå vidare därifrån.

Det gör ni! Ett helt annat ansvar för det ni faktiskt föreläser om.

Det gillar jag skarpt!

Ni pratar inte bara om att många borde göra en förändring, utan också om HUR.

Tror stenhårt på er och ert koncept!”

Daniel

Om oss:
Bröderna Adam och Benjamin Arvidsson har på sin resa varit med om allting från tunga trauman, svåra depressioner, stress, utbrändhet till att sitta fast på ”fel” jobb. Brytpunkten i de båda brödernas liv kom när de kom i kontakt med Bob Proctor och hans system för framgång. Bob Proctor är en av världens främsta ledare när det kommer till personlig utveckling och utveckling av företag, (han är även känd från boken/filmen ”The Secret”).

Idag är Adam och Benjamin internationella föreläsare och har sin största passion i att hjälpa och inspirera privatpersoner och företag att nå sin fulla potential och att bli bäst på det de gör med hjälp av Bob Proctors framgångsprinciper och system. De har arbetat med nöjda klienter över hela Sverige, Danmark, Spanien , Kroatien, och USA.

 

De som ett team är är en av drygt 500 certifierade Proctor Gallagher Institute coacher och konsulter över hela världen och har över 13 års erfarenhet av coaching, handledning, och föreläsning.

”Vi ser fram emot att dela med oss av kunskap och erfarenhet inom dessa områden vilket har varit en avgörande faktor för ett friare liv för både oss själva och våra klienter. Varmt välkommen till detta kostnadsfria webinar tillsammans med oss!”

 

Boka en GRATIS konsultation

©2019 Momentum Energize AB